Terug naar de resultaten
Te koop
Respersweg in IJhorst 7955 PW

Respersweg

7955 PW IJhorst
Vraagprijs € 275.000,- k.k.
0522-441072

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Rust, ruimte, natuur, vrijheid en vergezichten biedt deze ruime bouwkavel van 3475 m2.

Gelegen aan de rand van de rivier de Reest op de grens van Drenthe-Overijssel in het buitengebied van IJhorst op korte afstand van de sociale voorzieningen in het dorp De Wijk. Op deze kavel mag u...
Lees meer

Omschrijving

Rust, ruimte, natuur, vrijheid en vergezichten biedt deze ruime bouwkavel van 3475 m2.

Gelegen aan de rand van de rivier de Reest op de grens van Drenthe-Overijssel in het buitengebied van IJhorst op korte afstand van de sociale voorzieningen in het dorp De Wijk. Op deze kavel mag u maximaal 1100 m3 woonruimte bouwen met een goothoogte van maximaal 3 meter en een nokhoogte van 10 meter. Tevens is er nog een bijgebouw van 75 m2 mogelijk. Het ontwerp van uw toekomstige woning mag naar uw eigen invulling (in overleg met de Gemeente Staphorst) worden gerealiseerd. 

Na realisatie van de woning geniet u vanaf deze locatie van een heerlijk uitzicht over de prachtige natuurgraslanden in een uniek zijdal van de Reest.
De dorpen IJhorst, De Wijk en Staphorst zijn op enkele autominuten afstand gelegen. Meppel, Hoogeveen en Zwolle zijn de grotere woonkernen in de omgeving en uitstekend en vlug per snelweg bereikbaar.

De bouwkavel betreft de kadastrale kavelnummers 3893 en 3823 welke zijn gelegen naast de boerderij (Noordzijde) aan de Respersweg 4 te IJhorst.

Bijzonderheden: de kavel is belast met overdrachtsbelasting. Geen BTW.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 275.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 3475 m² Kadasteroppervlakte 3475 m² Kadastrale gegevens Gemeente Staphorst Sectie C Perceelnummer 3893 Oppervlakte 1680 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Staphorst Sectie C Perceelnummer 3823 Oppervlakte 1795 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Respersweg, 7955 PW IJhorst

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.