WIST U DAT...

...wij u op weg naar uw hypotheek van dienst kunnen zijn bij een 
erkend hypotheekadviseur met een uitstekend dienstverlenend historie.

...u tijdens een bezichtiging best mag laten merken dat u een woning mooi vindt. Dat komt immers aardiger over naar een verkoper dan een aspirant koper die negatief doet. Een koper die de verkoper laat merken dat de woning aanspreekt, creëert een veel betere basis voor het voeren van goede onderhandelingen dan een koper die de verkoper tegen de haren instrijkt. Een en ander echter wel onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat de verkoper of diens makelaar niet worden geïnformeerd over de inhoud van het beschikbare budget.

...het bieden van een vraagprijs niet betekend dat er sprake is van een overeenkomst. De vraagprijs is juridisch gezien slechts een uitnodiging tot het doen van een bod. De verkoper heeft het recht dit bod van de hand te wijzen.

...u als koper, ook zonder uw aankoopmakelaar een groot onderzoeksplicht hebt naar gebreken aan de te kopen woning. De geringe informatieplicht waaronder de verkoper zich kan verschuilen kan de koper, zo blijkt veelvuldig, flink tegenwerken. Uw aankoopmakelaar weet de juiste vragen te stellen, onderzoeken te plegen en beschermende clausules op te nemen om u hierin te beschermen.