Klantreacties

Onderstaand treft u onze klantbeoordelingen zoals deze zijn geënquêteerd door Funda. Om de privacy van de klant onder de wet AVG te waarborgen zijn de namen niet vermeld.

U kunt hier uw eigen beoordeling invullen in het "opmerking veld" en versturen naar Huls makelaardij o.z.

Gemiddeld zijn wij beoordeeld met een
9.5

"Wij hadden ons geen betere steun en toeverlaat kunnen wensen bij de aankoop van ons nieuwe huis dan de heer, en mevrouw, Huls. Zeer deskundig en met een scherp oog voor details. Het advies en de hulp van deze makelaar waren nooit standaard, maar specifiek gericht op onze individuele situatie. Dat leidde onder meer tot ingrijpende wijzigingen in het concept koopcontract dat ons werd voorgelegd. Ook de ongevraagde bouwkundige adviezen waren zeer welkom. Wij voelden ons van het begin tot het einde van het traject bij de heer Huls in veilige handen."

"Wij zijn zeer tevreden over Makelaardij Huls. Wij hebben bezoek gehad van meerdere makelaars voor de verkoop van onze woning. Bij Henk hadden we een goed gevoel. Professioneel en goede marktkennis. Dit in combinatie met de prijsstelling heeft ons doen beslissen voor Huls te kiezen.
Het contact verliep duidelijk en soepel en vooral in rust. Goed advies (ook van Anjo) en mooie foto’s hebben geleid tot een fijn (lees super) resultaat. Wij raden Huls daarom zeker aan voor de verkoop van uw huis!!"

"Het contact verliep zeer goed. Goed advies, en houdt zich aan de afspraken. 
Ik zou deze makelaar zeker aanraden!"


"Rustig, vriendelijk en met royale vakkennis. Zeer plezierig in omgang. Komt alles na.
Klein kantoor waar de klant koning is."

"Een zeer deskundige makelaar die ons geholpen heeft zowel met de koop als de verkoop. Heeft zeer veel toegevoegde waarde en we hadden zeker niet dit resultaat behaald zonder makelaar. Onze keuze is in de voorgesprekken op deze makelaar gevallen vanwege integerheid en oprechte betrokkenheid. We zijn daarin zeker niet teleur gesteld! Als je een betrouwbare en vakbekwame makelaar wilt, is Henk Huls wat ons betreft een aanrader!"


"Ik ben zeer tevreden over de wijze van handelen van makelaardij Huls (zowel meneer als mevrouw). Met kennis van zaken en met gevoel voor de markt en kennis van de omgeving van de Wijk is het huis van mijn vader snel en voor een goede prijs verkocht. Ik ben onder de indruk van het professionalisme van deze makelaardij. Het persoonlijke contact in de overleggen en de email contacten maakt dit een makelaardij bij uitstek geschikt voor deze omgeving. Niets dan hulde."

"Henk Huls heeft voor en met ons op een prettige en deskundige wijze een huis verkocht. Hij was heel geduldig en rustig, en als we iets meer haast moesten maken gaf hij dat op prettige manier aan. Fijne begeleiding."

"bij elke bezichtiging kregen wij bericht, en hoorden naar afloop hoe het verlopen was.
zo was het contact uitstekend."


"Het contact met (het echtpaar) Huls makelaardij verliep uitstekend, vakbekwaam, deskundig en klantvriendelijk. Als ervaring deskundige kan ik zeggen dat Huls Makelaardij in de ruime omgeving van De Wijk voor ons veruit de beste is geweest."

"Prima contactmomenten, prettige medewerk(st)ers, goede verkoopmethode: bieden vanaf. Kort gezegd: prima makelaarskantoor!"

"Makelaar H.Huls is een no nonsense makelaar. Geen gladde praatjes maar gewoon een goed en duidelijk advies hoe onze woning het beste in de markt te zetten. Wij zijn goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en binnen afzienbare tijd was de verkoop naar onze volle tevredenheid geregeld. Top!"

"Een makelaar met verstand van zaken. Hij weet hoe hij je woning goed in de markt moet zetten. Prettig in de omgang en snel met reageren."  

"Een goed en fijn contact en het maximale van de vraagprijs gekregen en is daarom een dikke negen waard"

"Ging zeer snel met de verkoop. Jaar geleden een valse start gehad door onze priveomstandigheden. Zeer Tevreden.
Goede communicatie over en weer"


"Wij vinden dat wij goed door Henk Huls zijn geadviseerd, oa. qua prijsstelling van ons huis met het oog op het aantrekken van potentiële kopers. Helaas bleef de belangstelling wat op een laag pitje. Hierop kwam Henk telkens met voorstellen om de aandacht proberen te verhogen. 
Door deze inspanningen is ons huis binnen 1 jaar verkocht. 
Deze makelaar wacht dus niet de kopers af, maar denkt actief mee om de kans op verkoop te vergroten. Wij bevelen hem zeker aan."


"Zeer tevreden over de integriteit, deskundigheid en persoonlijke benadering in het hele verkooptraject."

"Goede aankoop makelaar voor ons geweest aangezien wij niet uit de buurt kwamen ... bedankt voor de samenwerking!"

"Goed geholpen door aankoopmakelaar H Huls, ook door zijn vervanging in zijn vakantie, 
Vakkundige begeleiding bij de aankoopbezichtigingen"


"Met kennis van de markt en van de woning heeft Huls makelaardij er mede voor gezorgd de onze woning snel verkocht is. Wat met name opvalt is de transparante en heldere dienstverlening ( je weet waar je aan toe bent) dit in combinatie met afspraak is afspraak. Een echte aanrader."

"Kreeg goede adviezen tav het eventueel beter verkoopbaar maken van ons vakantiehuisje
De contacten waren zeer plezierig.
Werden altijd zeer spoedig teruggebeld
Werden goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken b.v., na bezichtigingen"

"Deskundige makelaar, kennis van de markt. Duidelijk in verwachtingen en kostenplaatje bij de aankoop van ons woon/bedrijfspand.
Wij zijn zeer tevreden!"


"Kwam met Hulsmakelaardij in contact toen ik zelf een huis ging bezichtigen. Deskundig, korte lijnen, werd continu op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Zeer tevreden, kan iedereen Hulsmakelaardij aanraden."

"Makelaar Henk huls is een fijne makelaar. Heel persoonlijk, weet precies wat er op woningmarkt speelt en adviseert op een prettige manier.
Hij maakt duidelijke afspraken en komt ze ook na.
We hebben een goed gevoel overgehouden na de verkoop van onze woning. Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden of familie"

"We zijn erg vlot en deskundig geholpen met de aankoop van onze woning! Ook het contact verliep steeds erg fijn."

"Wij hebben 2 makelaars laten komen en onze keuze is op Huls Makelaardij gevallen, door de vriendelijke uitstraling en het vertrouwen wat werd gewekt. Het is een klein kantoor wat deskundig en zeer vriendelijk is."


"Een fijne makelaar waar persoonlijk contact voorop staat. Duidelijke afspraken, goede kennis en gedegen advies over aanpak voor de verkoop van onze woning."

"De woning is uiteindelijk verkocht door inzet, creativiteit en doorzetting vermogen van de makelaar."

"Henk is een uiterst betrouwbare makelaar, prettig in omgang en zeer deskundig. Zijn aanpak is boven verwachting mede omdat ik eerst het idee had om zelf de verkoop cq bezichtigen te doen. Ik ben super blij dat ik voor Henk Huls heb gekozen omdat hij zichzelf gemakkelijk heeft terug verdient en ik er nauwelijks tijd in heb hoeven te investeren. Top!!"

"Huls Makelaardij is een zeer kundige makelaar. Accuraat, uitermate vriendelijk, klantgericht, denkt een stapje verder vooruit. Het onderhandelen is Henk Huls zeer goed in, met een goede dosis mensenkennis weet hij voor elkaar te krijgen met het bieden wat hij in gedachten heeft. Wij vertrouwen daarom ook blindelings op de insteek die deze makelaar voorlegd en voor de tweede maal met een uitstekend resultaat."

"Goede persoonlijke begeleiding. Prettig contact. Is erg gedreven. Meerdere positieve ervaringen met deze makelaar."


"Huls makelaardij heeft ons prima bijgestaan en waar nodig steeds updates gegeven. Zeker aan te bevelen."

"Je wordt bij aankoop goed ingelicht hoe ze te werk gaan, en ze proberen het beste voor de klant er uit te halen. zeker aanbevolen."

"Een hartelijk dank voor de zeer professionele wijze waarop de verkoop van het huis is begeleid. Deskundig adviezen, vanaf de start van de verkoop tot en met de laatste activiteit bij de notaris. Zeker toen er onduidelijkheden optraden in het laatste stuk van de verkoop, zijn we zeer goed begeleid. Alle informatie werd gedeeld en overlegd.
Een prima traject, zoals we gewenst hadden dat het zou gaan. "

"De heer Huls heeft een goede, jarenlange kennis van zaken in de markt. Een eerlijke, open houding. Goede begeleiding. Alert reageren op vragen.
Bij aanvang een goed gedocumenteerde map met informatie van uiteenlopende aard.
"


"Vriendelijk en deskundige begeleiding tijdens de verkoop van de woning. Verder eigenlijk geen bijzonderheden"

"Fijne prettige makelaar. Goed snel emailcontact. Goede adviezen.
Telefonisch goed bereikbaar. Snelle verkoop"

"
Geen verdere info nodig ben tevreden met de werkzaamheden van de makelaar."

"de service en begeleiding is bij Hulsmakelaardij zeer goed ze staan altijd voor je klaar als je vragen hebt"

"Dhr Huls is correct en zeer behulpzaam. Hij weet waar hij over praat en houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent de verkoop.

Je kunt met alle vragen bij hem terecht en daar waar nodig staat hij je bij.
Niet meer dan lof voor deze makelaar!
"


"Huls Makelaardij is een uitstekende makelaar met een goede kennis van de lokale markt. Zeer betrokken bij de klant. Reageert snel op vragen of opmerkingen en komt direct in actie.
Top service van een kleine en persoonlijke makelaar!"


"Een leuk klein makelaarskantoor met daardoor persoonlijke aandacht.
Zeker een aanrader voor de verkoop van uw woning."


"U heeft mij deze ochtend gebeld over de woning Allee. Zoals ik u heb gezegd hebben wij juist vorige week een vrijstaande woning in Odoorn gekocht. Ik stel uw aktie wel bijzonder op prijs, zeker in het belang van uw opdrachtgever (verkoper). Ook eerder contact heeft u naar mij altijd keurig afgehandeld (of via collega van uw kantoor). Als potentieel koper kom je in contact met vele kantoren en dan merk je welke makelaar er nog echt voor gaat en welke alleen voor de euro's gaan. Misschien is dit oprecht wel goede info voor uw opdrachtgever ik heb ervaren dat u in ieder geval uw best doet. Ik wens u alle succes"

"Henk Huls is voor ons de perfecte makelaar. Samen met zijn kantoor ontzorgen ze, regelen alles netjes en geven het juiste advies. Altijd vriendelijk en uiterst correct. Ik zou niet weten hoe het beter had gekund."

"Zeer profesionele makelaar. Kent goed de regio. Betrouwbaren adviezen. Sterk in communicatie en pro actief!"

"Deskundig, prettig in contacten. Goed op de hoogte van het aanbod in en om Meppel en de prijzen die gevraagd worden voor vergelijkbare woningen. Meedenkend in onderhandelingen, maar de keuze bij mij latend"

"Een fijne ervaring. Persoonlijk ben ik tevreden over de verkoopprijs van het huis van mijn ouders. Misschien hadden wij met meer geduld meer voor de woning kunnen krijgen maar het is goed zo. Elk contactmoment was plezierig. Voor mij is een belangrijke periode in mijn leven afgesloten en ik kan nu opgelucht een nieuw begin maken. Ik dank u beiden voor de prettige samenwerking (en de mooie bos bloemen)."

"Zeer goede ervaring mee. Ik kan een ieder Henk adviseren. Bij ons hadden we hem als aankoop makelaar en hij heeft ons behoed voor een miskoop.."

"Goede bereikbaarheid voor vragen en/of ondersteuning! Weet wat er in de markt speelt en dit goed te beoordelen"

"Dit is een makelaar met nog een echte Personal Touch. Uitstekend service en begeleiding. Staat hier ook om bekend".

"Goede makelaar, luistert goed naar de wensen van de klant en stelt daar ook kritische vragen om het inzicht te vergroten, deskundig, vriendelijk, attent, eerlijk en trouw".
 
“Ons huis is in een moeilijke tijd verkocht. Alle mogelijkheden zijn bekeken voor een snellere verkoop. De makelaar heeft ons van goed advies voorzien.”
 
“Het contact met de makelaar was helder, positief en vriendelijk.
Ook wat betreft aanbiedingen marketing en advertenties in de lokale kranten.
Ik ben blij dat in deze tijd ons huis toch redelijk spoedig is verkocht!”

 
“Duidelijke communicatie en werd altijd redelijk snel terug gebeld door de makelaar, wanneer de makelaar even niet bereikbaar was.
Als er bepaalde kosten bij kwam kijken, kon er een regeling getroffen worden.”

 
“Staat de verdienste in verhouding van het gebodene in uren? dat blijft moeilijk te bepalen gezien het feit dat de makelaar een vast tarief hanteert. Kwestie van vertrouwen dus. Overall denk ik, dat de makelaar meer zijn best had kunnen doen de koper te overtuigen middels de juiste argumenten waarom een huis een bepaalde prijs heeft. Ook al zit de markt tegen, ik denk toch dat er meer had ingezeten.”
 
“Zowel Anjo als Henk weet precies hoe een goede makelaar te werk hoort te gaan. Geen onduidelijkheden, prettig mail-/telefoon-/sms-contact en een overall goede service van 2 vakmensen.
Bedankt voor alles!”

 
“Mijn ervaring met deze makelaar waren zeer goed,een aanrader,tevens een goede begeleiding.
Ook luisteren wat de ik verder wilde en de begeleiding daar in, is gewoon goed.
Voor mij wederom super.”

 
“Prettige samenwerking; voldoende info vóór en tijdens periode van verkoop. Toegankelijk voor vragen en ik ben steeds op de hoogte gehouden van ontwikkelingen rondom de verkoop.
Een makelaarskantoor die niet te veel woningen in hun aanbod heeft, zodat je een persoonlijke samenwerking ervaart, waarin je goed en vakkundig begeleid wordt.
Ik raad deze makelaar zeker aan!!”

 
“Huls is een prettige partij om mee in zee te gaan. Ze zijn ondernemend en de lijnen zijn kort. Prettig om me samen te werken.”
 
 
Een makelaar die hart heeft voor zijn klanten.
 
“Gewoon ……….TOP”
 

In een woord heel goed.
 
Zeer goede ervaring
 
uitstekend goede service
 
helder, vriendelijk, zakelijk
 
Wij hebben het als zeer positief ervaren
 
Prima
 
Het hoge verkooppercentage was een van de redenen waarom ik voor ... Het hoge verkooppercentage was een van de redenen waarom ik voor Makelaar Huls gekozen heb. Deze makelaar houdt bewust een vrij klein aantal woningen in portefeuille. Daardoor verwachtte ik een grote betrokkenheid. Beide aspecten bleken op te gaan. Nog geen half jaar na het eerste, oriënterende gesprekje met de makelaar is de woning verkocht en is alles afgehandeld. Ik ben blij dat ik voor voor dit makelaarskantoor gekozen heb, want ik kijk terug op een goed verlopen en plezierige samenwerking.”
 
Een bijzonder positieve ervaring met een makelaarskantoor dat zic... Een bijzonder positieve ervaring met een makelaarskantoor dat zich kenmerkt door accuraat te werk gaan, meedenken, zorgen dat alles goed geregeld wordt en helpt je tijdig herinneren aan zaken die je niet moet vergeten. Daar waar het kopen van een huis stress op kan leveren was onze makelaar de rust in het geheel.”
 
In een woord:prima! Zeer vertrouwd en op de persoon betrokken. ... In een woord:prima! Zeer vertrouwd en op de persoon betrokken. HULS HULDE**”
 
zeer goed, voortreffelijk!
 
Goed
 
Er is goede service verleend. Er zijn goede adviezen gegeven. Naa... Er is goede service verleend. Er zijn goede adviezen gegeven. Naar het lijkt is er goed voor ons onderhandeld”
 
Prettig contact en persoonlijke benadering van de diverse medewer... Prettig contact en persoonlijke benadering van de diverse medewerkers”
 
Wij zijn gedurende het gehele traject perfect geholpen.
 
zeer goed
 
fijn contact, goede begeleiding, goede adviezen
 
zeer tevreden goede begeleiding fijn contact
 
Zeer aangenaam. Persoonlijke en klantvriendelijke behandeling.
 
“Bij dit makelaarskantoor word je persoonlijk benaderd en neemt men alle tijd voor je. Ze zijn absoluut klantvriendelijk en denken met je mee. Ze begrijpen dat het voor jou een grote stap is.”
 

"Hallo Henk en Anjo, Bij deze willen we jullie nogmaals bedanken voor jullie hulp met de verkoop van onze woning. Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren.
Mochten vrienden en/of familieleden van ons ooit hun huis te koop zetten, zullen we jullie zeker als makelaar adviseren. "