ALGEMENE INFORMATIE

 

Huls makelaardij o.z., HET adres voor uw taxatie in Drenthe en Overijssel
Wij taxeren zowel woningen als bedrijfsmatige panden voor particulieren, banken, hypotheekadviseurs, fiscus, rechtbanken, woningcorporaties etc.


Een taxatierapport kan nodig zijn voor het verkrijgen van een hypotheek, nationale hypotheekgarantie, het aan- of verkopen van een woning of bedrijfspand, het verdelen uit relatiebeëindiging, ter bepaling van de nalatenschap etc. etc. 

Door onze jarenlange ervaring en opleidingen worden de door ons opgestelde taxatierapporten door alle geldverstrekkers, verzekeringsmaatschappijen, overheidsinstellingen en rechtbanken geaccepteerd. Hiervoor zijn wij als beëdigd makelaar/taxateur aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) en als registermakelaar/taxateur bij VastgoedCert. Met ons taxatierapport heeft u altijd een document met een reële waardevaststelling in uw hand.


Met onze taxatie staan wij garant voor:

Onafhankelijkheid
Wij verrichten alleen taxaties welke los staan van iedere andere opdracht. Ook gevalideerde rapporten (middels het NWWI, Taxateursunie en overige validatieburo's) voldoen hieraan. 

Volledige aandacht
Binnen 24 uur na de taxatieopdracht zullen wij de locatie inplannen.

Snelheid
Het taxatierapport wordt uiterlijk binnen 5 werkdagen nadat wij de inspectie hebben verricht aan u of uw tussenpersoon verzonden.

Kwaliteit
Ieder rapport voldoet aan de meest hoge eisen welke gesteld kunnen worden aan dergelijke rapporteringen.

Eenduidigheid
De rapporten worden opgesteld in ons eigen taxatie- en administratiesysteem.